Екскурсія в Межигір`я
Ціна: 0.00 грн / 1 люд.
Тривалість туру: 1 день
Харчування: В Рюкзаке
Відправлення з міста: Житомир (Шоколадниця)
Транспорт: Входить в вартість
Екскурсії: Ну дуже цікаві
Харчування: В Рюкзаке
Відправлення з міста: Житомир (Шоколадниця)
Транспорт: Входить в вартість
Екскурсії: Ну дуже цікаві
НАЦіОНАЛЬНИЙ ПАРК МЕЖИГІР'Я
07:40 Збір групи на Площі Перемоги.
08:00 Виїзд.
Резиденція президента Януковича знаходиться у районі Вишгороду. селі Нові Петрівці. З 1935 по 2007 рік Межигір'я було Державною урядовою резиденцією. У 2007 році виведено у приватну власність. Після революції гідності у 2014 році відкрита для прогулянок та огляду. У резиденції містяться: величезний корабель, гараж з раритетними автомобілями та мотоциклами, кілограмова золота монета із зображенням Януковича, золотий батон, зоопарк, штучне озеро, яке живиться водою із десяти артезіанських свердловин та ще дуже багато цікавого. У зоопарку представлені такі види тварин, як кенгуру, австралійську ему, павичі, фазани, дикі кабани, муфлони та інші види тварин та птахів.
17:00 Виїзд в Житомир.
Вартість вхідного квитка в парк 300 грн/дор, 100 грн/діти до 16 років, 150 грн/пенсіонери.
Проводяться платні екскурсії по бажанню.
Біля входу є прокат велосипедів .
Територія дуже велика і потрібно буде багато ходити, дуже круті підйоми. Правильно підбирайте взуття для прогулянки та не забудьте
взяти з собою перекушування. На території, окрім морозива, вати та чіпсів нічого немає.
взяти з собою перекушування. На території, окрім морозива, вати та чіпсів нічого немає.
Цена тура 700 грн.
В вартість входить: транспортне обслуговування, супровід, страхування.
Замовити тур Ви можете на сайті, натиснув кнопку "Замовити" або по телефону 0975098196.
Також ми будемо рді бачити Вас в офісі ншої компаніі на вулиці Київська Глобал "БІЗНЕСЦЕНТР"