ZT-travel - туристична агенція +38 097 509 81 96 zt.travel.com@gmail.com
10000, Україна,
Житомирська область,
Житомир,
вул. Небесної Сотні, 60
Інформація для туристів: Важливі новини!!!
Меню

Велотур в Тригір`я

Велотур в Тригір`я
Ціна: 250.00 грн / 1 люд. Дата початку туру: 22.05.2021
Дата закінчення туру: 30.10.2021
Тривалість туру: 1 день
Харчування: В Рюкзаке
Відправлення з міста: Житомир
Транспорт: Велосипеды
Екскурсії: Лесные
ВЕЛОТУР ТРИГОРЬЕ ! ZT-TRAVEL-турестическое агенство

Одноденний велотур "Тригір'я".

Загальний кіллометраж маршруту 50 км.  Починаємо велотур з Руднянськой площі і через ліс рухаємося в сторону с. Тетерівки. Маршрут проходить за межами міста і чудово підійде для тих, хто втомився від повсягденного міського побуту!

Перед с. Перлявка в нас запланована зупинка біля джерела. 

Маршрут до Тригірья далі буде проходити по трассі, у вас буде можливість відчути себя справжнім велотуристом!

Наша перша пам'ятка - відомий на всю Україну замок Терещенків!

Замок оповитий міфами і секретами. Існує легенда, що саме в стінах цього замку Терещенко сховав свої коштовності і золоті монети! Тому замок найменше зберігся з усіх садиб на території України. Одна з кращих локацій для незабутньої фотосесії ...

Опинившись в Тригір'я, ми побачимо казкову природу каньйону Дениші.

Саме тут відкриваються самі розкішні краєвиди на Тетерів і на його горбисті берега, де гордо красується Преображенський чоловічий монастир.

На велосипедах ми покатаємося по греблі, під якою будуть протікати вируючі води Житомирського водосховища і доїдемо до дубового гаю, де нас зустрінуть багатовікові зачаровані дуби - патріархи. У цьому місці сили у нас буде час для відпочинку і перекусу (обов'язково беріть з собою їжу в рюкзак).

Дорога назад займе у нас менше часу. Будемо рухатися по трасі до старого поста КПП і за ним звернемо наліво.

Точка фінішу - вже знайома нам Руднянському площа.

В вартість тура входить: 250 грн прокат велосипеда. 

Додатково оплачуються послуги інструктора - провідника в залежності від кількості людей в групі.

Змовити велотур Ви можете по телефону 096 870 30 60.

Наші партнериНаші партнериНаші партнериНаші партнериНаші партнериНаші партнериНаші партнериНаші партнериНаші партнери
г.Житомир,
вул. Небесної Сотні, 60
Тел.: +38 097 509 81 96
E-mail: zt.travel.com@gmail.com
Підібрати тур